Çocuk İşçiye İşkence Edip Videoya Aldırdı

Kağıthane'de bir fabrikada 15 yaşındaki çocuk işçiye işkence sistematik işkence yapıldığı ortaya çıktı. Olayı öğrenen çocuk işçinin ailesinin işkence yapan kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

İstanbul Kağıthane'de Talatpaşa mahallesinde bir fabrikada çalışan 15 yaşındaki Enes Y.'nin aynı işyeride çalışan Yücel B. tarafından yapılan işkencelere maruz kaldığı ortaya çıktı.

Olay 15 Yaşındaki Enes Y. ile aynı fabrikada çalışan 30 yaşındaki Yücel B.'nin çocuk işçiyi darp ederek videoya kaydettirdiği görüntülerin ortaya çıkmasıyla anlaşıldı. Yücel B.'nin daha önceleri de çocuk işçiye işkence yaptığı ve bunu sistematik hale getirdiği öğrenildi.

 

İşkenceyi Kayda Alanlar Gülüyor

Önceki gün Yücel B.'nin çocuu darp ettiği ve bunları bir başkasına kaydettirdiği ortaya çıktı. Videoda çocuk işkence görürken videoyu çekenlerin de güldüğü ve “Bu burada kalmak Yücel abi devam” dedikleri duyuluyor.

Videoyu çekenlerden birinin arkadaşına yollaması ve bu görüntünün çocuk işçi Enes Y.'nin amcasına ulaştırılması üzerine olayı öğrenen amca aileyle birlikte işyerine gelerek Enes Y.'yi iş yerinden aldı.

 

Telefondan İşkence Kaydı Video Çıktı

Yücel B.'nin cep telefonundan daha önce işkence yaptığı, elindeki ve kolundaki yaraları çekerek "Buralara ne oldu" demesi, çocuğun da "Sen yaktın ya Yücel abi, burayı da sen kestin" demesi üzerine Yücel B.'nin "Az yapmışım" dediği videonun çıktığı ve ailenin Yücel B. hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.