< Cargill İşçileri Ataşehir'deki Eylemini Sonlandırdı

Cargill işçileri, İstanbul Ataşehir Palladium Tower'da bulunan Cargill Genel Merkezi önündeki eylemlerini sonlandırdıklarını duyurdu.

Tek Gıda İş Sendikası üyesi olmalarının ardından işten atılan Cargill işçileri 913 gündür işe dönme mücadelesi veriyor.

Bir süredir eylemlerini İstanbul Ataşehir Palladium Tower'da bulunan Cargill Genel Merkezi önünde sürdüren işçiler buradaki eylemlerini sona erdirdiklerini duyurdu.

Sosyal medya hesabından yapılan duyuruda Suat Karlıkaya Cargill yönetiminden bir adım atılmazsa farklı eylem planları ile yola devam edeceklerini ifade etti.

Karlıkaya, Cargill işçileri olarak, 10 haftalık eylem planını 19 Ekim Pazartesi günü Metropol İstanbul'da bulunan Eren Holding önündeki saat 13.00'da yapacakları basın açıklamasıyla sonlandıracaklarını" söyledi.

Destek veren tüm emekçilere teşekkür eden Karlıkaya "Birlikte Kazanacağız" dedi.