< Cargill İşçileri Unilever Önünde

Cargill işçileri 887'inci gününde Unilever önünde eylemdeydi. İşçiler bir kez daha "İşe geri alınana kadar mücadeleye devam" vurgusu yaptı.

Bursa Orhangazi’de bulunan Cargill fabrikasında Tek Gıda-İş Sendikasına üye oldukları için işten atılan 14 işçinin fabrika önünde başlayan mücadelesi İstanbul’da devam ediyor.

Ataşehir'de Palladium Tower'da bulunan Cargill Genel Merkezi önünde geceli gündüzlü eylemini sürdüren işçiler ayrıca her hafta Cargill’in önemli müşterileri olan şirketler önünde basın açıklaması yapıyor.

Cargill işçileri bugün ise Unilever önünde sloganlarını haykırdı. Bir çok sendika ve DKÖ'den temsilcinin katıldığı eylemde işçiler 887 güne ulaşan mücadeleyi işlerine dönünceye kadar sürdüreceklerini bir kez daha ifade ettiler.

Cargill işçileri işten atılmaları ve mücadele sürecini içeren bir mektubu Unilever yönetimine vererek işe iade edilmeleri yönünde Cargill'e baskı yapılmasını istedi.