KHK ile ihraç edilen eğitim emekçisi Yücel Karaosmanoğlu yaşamına son vermek istedi. Eğitim-Sen üyesi olan Karaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı. 

OHAL KHK'ları ile ihraç edilen ve her türlü iş bulma imkanları ellerinden alınan kamu emekçileri yaşadıkları ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamlarına son veriyor.

Dün de KHK ile ihraç edilen Eğitim-Sen üyesi kamu emekçisi Yücel Karaosmanoğlu, yaşadığı geçim sıkıntısı nedeniyle hayatına son vermek istedi. Karaosmanoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğunu ve hastaneye kaldırıldığını ise Zeytinburnu Belediyesi'nden KHK ile ihraç edilen Kenan Göngürdü "533+1 olmasına ramak kalmıştı" diyerek sosyal medy hesabında paylaştı.

Yücel Karaosmanoğlu'nu "İşimizi Geri İstiyoruz" eylemlerinen tanıdığını belirten Güngördü, sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulunmuştu.

"533+1 ZULÜM TABLOSU

OHAL ve KHK zulmü bitmek bilmiyor. Bugün evet daha bugün gencecik bir öğretmen intihar etmeye çalıştı. Başaramadı. Hayata tutunmaya çalışıyor şu anda hastanede...

Direndi, suçsuzum dedi. İşimi Geri verin dedi. Sesini duyuramadı vee...

"50 yıla yakın olarak bu dünya bana , bende bu dünyaya katlandım. Her şeyin fazlası zarar sanırım. Bir yerde DUR demeli yaşama...

HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR umarım.Ama ben görmek istemiyorum artık..." diye mesaj bırakarak yaşamına son vermeye karar verdi.

4 OHAL KHK'Iar ve Güvenlik soruşturmaları ile yüzbinlerce kişi görevlerinden atıldı. Aileleri  milyonları bulan insan açlık ve yoksulluğa mahkum edildi. Çalışamadı, pasaportları iptal edilip yurt dışına çıkamazsınız dediler. Kredi kartları iptal edildi. Sigortalı bir yerde çalışma hakkı yoktu. Sayamadığım birçok insan hakları ihlali yaşadılar.

İşkence, gözaltı ve hatta gözaltında kayıp edilenler oldu. Hainler mezarlığına defnedelim dediler. Suçsuz çıktı. Teröristtir dediler masum çıktı. İşkence edildi masum çıktı. Yani değerli okuyucular 2016'dan bu güne 533 kişi hayatını kaybetti. Ve ne oldu biliyor musunuz ?

100 kadar kişi intihar etti. Daha da vahimi tüm bu ölenlerin daha sonra masum olduğu ve iade kararı aldığını biliyor musunuz ?

Bilemezsiniz! Bilemezsiniz çünkü ölen sizden değildi. Başka mahalleden. Başka düşünceden veya bize ne dediklerinizden....Nası|sa kutsal devlet "vatan haini" demişti. Solcuysa Kürt'se PKK'li...namazında niyazında ise feto...AIeviyse başka bir örgüte bağlayıp görevlerinden atıldı.

Bazen karıştırıp birkaç örgüte bağladılar. Mahkemeye gidemedi mahkemeye... Mahkemeye gidilemiyor. Çalışamadı çalışamadı...

Çalışmak yasaktı...

Pasaportuna el kondu...

Bari yurtdışına çıkıp belki ekmeğini kazanır diye...

Ama hayır ÖL DEDİLER...

Ağaç kökü yesinler dedi biri. Bir diğeri nazi kampı benzeri yere atalım dedi. Bir başkası kin ve nefretim dinmedi "birkaç komşum var.OnIarı da öldürmeye hazırım " dedi.

Meriç'te yitip gitti yaşamlar. Ege'de kıyıya vurdu bedenler. KİMSE DUYMADI/GÖRMEDİ...

Bugün 533 rakamına 1 kişi daha eklenmesine ramak kalmıştı. Ölümü seçti bir öğretmen. Lütfen yaşa. Zafer işaretin bizlere umut veriyor hocam. Sıkı tutun yaşama hocam. YENİLECEKLER /KAZANACAĞIZ.

DAYAN HOCAM..."