< Birleşik Devrimi Yükseltelim

 

İşçiler, emekçiler, ezilen halklar,

Savaş kapıda. Yaklaşan savaş, sizin savaşınız değildir. Dinci faşist iktidar ve faşist devlet, sizin oğullarınızı, ölüme götürüyor. Zenginler daha çok kazansın, servetlerine servet katsın diye ölecek gençleriniz.

Dinci faşist iktidar ve faşist devlet, Rojava’yı işgal için başlatacağı savaşı, Türkiye’nin güvenliği için yaptığını iddia ediyor; yalan söylüyor, sizi kandırıyor. Bu savaşın Türkiye’nin güvenliği ile hiç bir alakası yoktur. Bu savaşla işgal ve ilhak amaçlanmaktadır.

 

İşçiler, Emekçiler;

Bu savaş da diğer tüm savaşlarda olduğu gibi, sizin yaşam koşullarınızı iyileştirmeyecek, aksine ağırlaştıracak ve katlanılmaz hale getirecektir. Savaş, ölüm ve gözyaşının yanı sıra, vergi demektir, zam demektir, yokluk ve yoksulluk demektir. Elbette savaşın bu sonuçları zenginler, sömürücüler için değil, sizin için söz konusu olacaktır. Zenginler dışında toplumun tümü daha da yoksullaşacaktır.

Savaşı önlemenin koşulu, başta Kürt, Türk ve Arap halkları olmak üzere tüm halkların mücadele birliğini örmesinden geçmektedir. Ancak halklar birlikte mücadele eder ve her türden milliyetçiliğe ve şovenizme karşı birlikte durursa bu oyun bozulur. Ve unutulmamalıdır ki ancak birleşik bir devrim tüm bu savaşı, sömürüyü, ölümü ve gözyaşını bitirebilir.

Devrimimiz sadece Türkiye ve Kürdistan halklarını değil, bütün Ortadoğu halklarını, hatta dünya halklarını büyük bir beladan kurtaracaktır.

Rojava’yı İşgal Savaşına Karşı Ayağa Kalk!

Birleşik Devrimi Yükselt!

Yaşasın Halkların Mücadele Birliği!

MÜCADELE BİRLİĞİ PLATFORMU