< "Onları Rahat Uyutmayın; Gecelerini Aydınlatın!"

HBDH Milisleri, ard arda eylemler düzenlemeye devam ediyor.

6 Ağustos Erçal ailesine ait Zonguldak Alaplı ilçesindeki bir fabrika “HBDH Nubar Ozanyan İntikam Milisleri” tarafından imha edildi. Saatlerce süren yangın sonrası fabrika kullanılamaz hale geldi.

“AKP faşizminin parti organlarında yer almış, Karadeniz bölgesinde halklara karşı tetikçilik yaptırılan faşizan çeteleşmelere olanak sağlamış Erçallardan Sait Erçal, AKP-MHP faşist blokunun Efrin işgaline de açıktan destek olmuştur. Binlerce insanın katledildiği, çetelerce yağmalandığı, sömürge ve işgal dışında başka bir gayesi olmayan Efrin saldırısına mali destek sağlayan Erçal ‘Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız’ açıklaması ile işgal harekatına methiyeler dizen şiirler dahi yazmıştır. ‘Fırat Kalkanıyla Elbab’a kadar girdik

Zeytin dalı harekâtıyla korku verdik’ diyen Sait Erçal, şimdi korkuyu iliklerine kadar hissetmektedir” denildi.

Açıklama, “Eylemimiz; 14 Ağustos 2017 yılında Rojava halklarının özgürlük savaşına katılarak yüzlerce savaşçıya eğitim vermiş, HBDH kuruluş çalışmalarında yer almış, tüm mazlum halkların kardeşliği ve özgürlüğü için ölümsüzleşen, enternasyonalist Nubar Ozanyan yoldaşın anısına gerçekleştirilmiştir” denilerek sonlandı.

 

HBDH Sevda Serinyel İntikam Milisleri de yazılı bir açıklama yaparak, "10 Ağustos günü İzmir'in Çiğli ilçesi sanayi bölgesinde yer alan madeni yağ deposu milislerimiz tarafından imha edilmiştir. Patlama sonucu çıkan yangında tüm depo küle dönmüştür" denildi.

 

HBDH Mahsum Korkmaz İntikam Milisleri de bir açıklama yaparak "12 Ağustos günü İzmir'in Bornova ilçesinde konteyner üretimi yapan bir fabrika ile su deposu üretimi yapan başka bir fabrika hedef alınmıştır. Depolama alanında bulunan konteynerler imha edilmiştir" dedi.

Açıklamanın devamında "Hedef aldığımız saha halk düşmanı, işgalci TSK güçlerine konteyner ve su deposu üretimi yapan fabrikalardır. Başka halkların acıları, işgalleri, katliamları üzerinden para kazananlar, savaşa lojistik sağlayanlar bedelini öderler. Kirli savaştan beslenenler, savaşın gerçekliği ile yüzleşeceklerdir.

Eylemimiz 15 Ağustos 84 gerilla atılımını gerçekleştirenlerin anısına yapılmıştır. 15 Ağustos Atılımı 71 direnişçilerinin, Mahir Çayan, Deniz Gezmiş, İbrahim Kaypakkaya’nın ruhunu taşımaktadır. 15 Ağustos gerilla atılımı da Halkların Birleşik Mücadelesinin çizgisidir.

HBDH Milisleri olarak; 15 Ağustos gerilla atılımını selamlıyor ve yarattığı mücadele çizgisini çizgimiz kabul ediyoruz. Devrimci savaşı, özgürlük mücadelesini yükseltmenin, AKP-MHP faşizmini yıkmanın şimdi tam zamanıdır. 15 Ağustos atılımının cesareti, inancı ve kararlılığıyla mutlaka halkların birleşik devrimci mücadelesi kazanacak, mutlaka biz kazanacağız.

Bütün Türkiyeli ve Kürdistanlı gençlere çağrımızdır: Günlerdir süren eylemlerimiz faşizmden kurtuluşun işaret fişeğini yakmış, yolu açmıştır. Birleşik mücadele çizgisinin gücü, kapasitesi, kararlılığı AKP-MHP faşizmine kök söktürmektedir. Nerede, kaç kişi olursanız olun, faşist kurumlara savaş açın, mahallelerinizde, okullarınızda onları rahat uyutmayın; gecelerini aydınlatın!" denildi