< Arka Bahçeleri “Güvenli Bölge” Olma Vasfını Yitirdi

HBDH İntikam Milisleri yazılı bir açıklama yaparak Konya Beyşehir’de bulunan silah fabrikalarına misilleme eylemi düzenlediklerini duyurdu.

“Paramiliter, faşist güçleri silahlandıran ve halklarımıza yönelik provakasyon ve katliamlara silah üreten bu tesislerden Huğlu Silah Fabrikasına 30 Temmuz 2019 günü ileri teknik kulanarak, tarafımızca misilleme eylemi düzenlenmiştir” denilen açıklamada “Türk Özel Harp Dairesi tarafından organize edilen ve işbirlikçi-ajanlarla geliştirilen devrimci öncülere yönelik suikast ve saldırılara misilleme olarak gerçekleştirdiğimiz bu eylemi Sinan Sor (Ali Aktaş) – Şehit Helmet (Dîyar Xerib Muhammed) adına bir intikam eylemi olarak gerçekleştirdik”leri söylendi.

Ve “Söz konusu güçleri bir kez daha uyarıyoruz. Türkiye emekçilerini baskı ve terörle sömüren ve Kürt halkı üzerinde katliam uygulayan AKP-MHP faşizminden desteğinizi çekin. Ne sarayı, ne SADAT’ı, ne MİT’i, hiçbir şey sizi kurtaramaz. Türkiye ve Kürdistan Devrimcileri yaptığınız bu katliamların hesabını bir bir soracaktır” denildi.