“Asla Amacımıza Varmadan Vazgeçmeyeceğiz!”

 

İzmir Kırıklar 2 Nolu F tipi cezaevinde bulunan Sertaç Kılıçarslan 12 yıldır zindanda. İki kere ağırlaştırılmış müebbet cezası verilmiş. Birçok zorlu süreçte zindanda savaşmaya devam etmiş Sertaç Kılıçarslan ve 3 aydır açlık grevinde, 13 kilo kaybetti bu zamana kadar.

Sertaç Kılıçarslan’ın ablası Sadet anamız kardeşini anlatıyor gururla: “Durumları ve moralleri iyi. Çok güçlü bir iradeleri var” diyor. Gazetemize selamlarını ileten Sertaç Kılıçarslan ölüm orucuna girmek için gün saydığını söyleyerek, günde bir adet vitamin alabildiklerinden bahsediyor ve ekliyor: “Kimse merak etmesin asla amacımıza varmadan vazgeçmeyeceğiz!”

Bir halkı imha inkar ve asimilasyon politikalarıyla yok etmek isteyen dinci faşist devlet bugün hiç olmadığı kadar zayıf ve çözülmüştür. Kendi içindeki kadrolara güvensiz ve en önemlisi de halkın desteğinden yoksundur. Mücadelemizden korkuyorlar. Ayaklanmamızdan, hesap sormamızdan korkuyorlar. Baskıdan başka hiçbir yüzü olmayan bu devlet zindanlardaki öncülerimizi tecrit altında tutarak toplumdan yalıtmaya çalışsa da, karşısında yükselen mücadeleyle karşılaştı.