< Taksim'de Mücadele Birliği Pankartına Gözaltı

Sabah saatlerinde muhabirimizin gözaltına alınması ile başladı polisin Mücadele Birliği'ne yönelik kuşatması.İçişleri Bakanı'nın "ekmek almaya bile kimse gitmeyecek" dediği Taksim'di sözkonusu olan!
Buna rağmen Cumhuriyet Caddesi Taksim Meydanı girişinde Mücadele Birliği Platformu üyeleri "Yaşasın 1 Mayıs" yazılı pankart açarak "Yaşasın 1 Mayıs - Biji Yek Gulan" sloganları attı.
Mücadele Birliği imzalı pankart açan Nurten Karahancı, Ezgi Karahancı, Gamze Nihal İyidoğan, Tuğba Acar, ve muhabirler Özlem Oral, Burak Öztemel gözaltına alındı.
Gözaltına alınanlar araçta "Yaşasın 1 Mayıs - Biji Yek Gulan" sloganları atıyor. Ve 1 Mayıs Marşı söylüyor. Gözaltına alınanlar araçta ters kelepçeli bekletiliyor.

Sabah erken saatlerde Taksim'e gözaltına alınan Hıdır Devrim ve Süleyman Çakmak'ın Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldükleri öğrenildi.