Kadıköy'de Bahariye Caddesi'nde bir temel kazısı yapılmakta olan bir inşaatta bir işçi 10 metre yüksekten düştü.

İSTANBUL - Kadıköy Bahariye Caddesi'nde temel kazısı yapılmakta olan iki bina arasındaki bir inşaatta kontrol mühendisi olduğu öğrenilen Ercan Ortaç gerekli güvenlik önlemleri alınmadığı için 10 metre yüksekten düşerek yaralandı.

Olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Bir işçinin yüksekten düştüğü haberini alan Dev-Yapı-İş Sendikası ve İnşaat İş Sendikası temsicileri olay yerine gitti.

Temel kazısı yapılmakta olan şantiyede 10 metre yüksekten düşerek kalça kemiği hazar gördüğü öğrenilen Ercan Ortaç Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servisten sendika temsilcilerine, hastanın genel durumunun iyi olduğu, kalça kemiğinin hasar gördüğü, iç kanama olması ihtimaline karşı gece gözlem altında tutulacağı bilgisi verildi.