“1 Mayıs Alanı’na Sahip Çıkıyoruz”

“DİSK’in Adına, Tarihine, Mücadele Geleneğine, İlkelerine ve 1 Mayıs Alanına Sahip Çıkıyoruz 1 Mayıs’ta, 1 Mayıs Alanı Taksim’deyiz” diyen Birleşik Metal İş ve Nakliyat İş Sendikaları, 1 Mayıs’ta Taksim’de olacaklarını duyurdular.

“Binlerce metal ve taşımacılık işçisi, sloganları, pankartları, davul zurnalı halayları ile 1 Mayıs’ta Taksim meydanı’na yürüyor” diyen sendikalar, 1 Mayıs günü programlarını açıkladılar.

1 Mayıs günü binlerce metal ve taşımacılık işçisinin Aksaray’daki Nakliyat-İş Genel Merkezi önünde saat 09.00’da toplanarak kortejler halinde Taksim’e yürüyeceklerini söyleyen sendikalar, “İşçi sınıfımızı ve halkımızı 1 Mayıs Günü birlikte olmaya çağırıyoruz” dediler.

Nakliyat İş ve Birleşik Metal İş Sendikaları toplanma yeri ve saati:

Toplanma: 09.00

Yürüyüş: 10.00

Nakliyat-İş Sendikası Genel Merkezi önü

Adres: Atatürk Bulvarı Emlak Bankası Blokları B Blok No:32 Aksaray/Fatih /İstanbul