< Mimarlar “Meslek Hastalıkları Çalıştayı”nda Buluşuyor

Daha önce “Ücretli Çalışan Mimarlar için Hayatta Kalma Kılavuzu”, “Hukuk Çalıştayı” ve “Sizin Mobbinginiz Hangisi?” başlıklı forumlar yapan Ücretli-İşsiz Mimarlar Forumu, bir araya gelmeye devam ediyor.

Forumlarda sorunlarını, haklarını ve mücadeleyi birlikte konuşan mimarlar, bu kez 29 Nisan Pazar günü saat 14.00’te meslek hastalıkları çalıştayında bir araya geliyor.

"Kas ve iskelet sistemi bozukluğu, görme bozuklukları, ruh ve sinir hastalıkları, çeşitli sakatlıklar ve daha bir sürü şey! En çok bildiklerimiz ve karşılaştıklarımız bunlar diye düşünüyoruz. Ya bilmediklerimiz?

Bu hastalıklar mesleklerimizin fıtratında mı var?

Nasıl baş edebiliriz? Nasıl korunuruz?

Tüm bu soruların cevaplarını konunun uzmanları ile birlikte bu çalıştayda arayacağız" diyerek çağrı yapılan çalıştayda, inşaat mühendisi Doç. Dr. Emre Gürcanlı (İSİG Meclisi) ve Dr. Ahmet Tellioğlu (İSİG Meclisi-İstanbul Tabip Odası) konuşmacı olacak.

Tarih :29 Nisan 2018 Pazar

Saat :14.00-18.00

Adres :Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, 34425 Karaköy/Beyoğlu/Beyoğlu/İstanbul