Bu gece saatlerinde 6 Mücadele Birliği okurunun evleri basılarak gözaltına alındı.

Evleri basılanlar arasında Mücadele Birliği Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Acar, Önsöz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Songül Yücel, yine gazetemiz muhabiri Serpil Ünal, Devrinim Tiyatro Atölyesi’nden Nurten Karahancı, Gazi ve 1 Mayıs Mahallesi’nden okurlarımız İnci Şahin ve Tuğba Acar var.

Gözaltındaki okurlarımızla görüşen avukatları, “sosyal medya paylaşımları” gerekçe gösterilerek gözaltına alındıklarını, dağıtılarak aranan evlerde bulunan bilgisayar, flash bellek ve telefonlara el konulduğunu söyledi.

Gözaltındaki okurlarımıza 7 günlük gözaltı süresi verilirken, dosyaya da gizlilik kararı konuldu.

Son dönemlerde evlerin basılmadığı, insanların gözaltına alınmadığı, tutuklanmadığı tek bir gün bile yok. Ancak bu güne kadar ne devrimcileri, işçi ve emekçi halkları mücadeleden yıldıramadılar, aksine devrim yangınını daha da büyüttüler.

Baskılar Bizi Yıldıramaz

Gözaltına Alınanlar Derhal Serbest Bırakılsın