Sinan Ateş yoldaş'ın ölümsüzleşmesini öğrendiğimizde işçilerle ve Mücadele Birliği okurlarıyla iki ayrı anma yaptık.

Anmalar Sinan Ateş yoldaşın şahsında tüm devrim savaşçıları için saygı duruşu ve açıklama ile başladı. Yoldaş'ın resimlerinin yer aldığı slayt eşliğinde devam etti. Önce TKEP/Leninist Merkez Komitesinin açıklaması okuduk. Ardından yoldaşın bizlere ve ailesine mektupları ve en son olarak da Leninist Gerilla Birlikleri/Rojava'nın açıklaması ayrı ayrı işçi ve okurlarca okundu. Etkinliğimiz Efrin özelinde olmak üzere ülkelerimizde sürmekte olan iç savaş ve görevlerimiz üzerine tartışmalarla devam etti. Özellikle yoldaşın mektuplarını okuyan hem işçilerin hem de diğer okurlarımızın oldukça duygulandıklarını ve etkilendiklerini gözledik. Katılımcılar mücadelenin önümüze koyduğu görevler üzerine ve Sinan yoldaşın bize gösterdiği yol hakkında duygu ve düşüncelerini anlattılar.

Her iki etkinlik de disiplinli bir biçimde toplandı ve güvenli bir biçimde dağıldı.