< < CPS Tekstil İşçilerinden Grev Kararı

Mercedes, Volkswagen, Audi gibi markalar için araba koruma kılıfı üreten CPS tekstil fabrikasında patronun toplu sözleşmeye yanaşmaması üzerine grev kararı alındı.

İSTANBUL - İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölgesi’nde bulunan CPS Tekstil firmasında Mercedes, Volkswagen, Audi gibi markalar için araba koruma kılıfı üretiliyor. Deriteks sendikasının örgütlü bulunduğu fabrikada toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için işçiler grev kararı aldı.

Deriteks sendikasına bağlı işçiler, talepleri karşılanmazsa cuma günü greve gidecek. Deriteks, grev kararını sosyal medyada "CPS Automotive Tekstil firmasında toplu sözleşme sürecinde arabuluculuk sürecinde de anlaşma olmaması üzerine sendikamız grev kararını alarak işyerinde ilan etti" şeklinde paylaşımda bulunarak duyurdu.