< DİSK'ten 29 Haziran'da Eylem Kararı

DİSK, kıdem tazminatının gasp edilmesine karşı pazartesi günü örgütlü olduğu tüm işyerlerinde eyleme çıkılacağını duyurdu.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) kıdem tazminatının gasbedilmek istenmesine karşı pazartesi günü örgütlü olduğu tüm işyerlerinde eylem yapılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada “DİSK Başkanlar Kurulunun kıdem tazminatına ilişkin açıkladığı sonuç bildirgesi 29 Haziran 2020 Pazartesi günü 81 ilde ve örgütlü olduğumuz yüzlerce işyerinde, on binlerce işçinin katılımıyla okunacak. DİSK Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanlar Kurulu, sendikalarımızın merkez yöneticileri, bölge ve işyeri temsilcileri tüm ülkede fabrikalarda, işyerlerinde etkinliklere katılarak, açıklamalarda bulunacaklar" denildi.