< < Taş Yapı İşçilerin Ücretlerini Ödedi

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin haklarını almak için başlattığı eylem kazanımla sonuçlandı.

İSTANBUL - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışan İnşaat İşçileri Sendikası  üyesi 9 işçinin hastane önünde başlattığı eylem kazanımla sonuçlandı.

Sendika temsilcilerinin İstanbul Valiliği'ne bağlı İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nin denetimindeki yüklenici firma Taş Yapı ile yaptıkları görüşmeler sonucu işçilerin ücret ve diğer alacakları ödenerek, bir haftadır sürdürdükleri eylemlerini sonlandırdı.

Sendikanın sosyal medya hesabından "Ana firmayla görüşme sonucu anlaşma sağlanmıştır. Tüm haklarımızı kazandık. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki direnişimizi sonlandırıyoruz. Zafer direnen emekçilerin oldu" mesajıyla eylemin sonlandırıldığı duyuruldu.