< İsmail Devrim’in Haberini Yapan Gazeteci Gözaltına Alındı

Oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar eden İsmail Devrim'in" haberini ilk olarak duyuran gazeteci Ergün Demir, jandarma tarafından gözaltına alındı.

 KOCAELİ - Kocaeli’de “Oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar eden İsmail Devrim'in" haberini ilk olarak Astakos Haber sitesinde yayımlayan gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı.

 Hereke’de ikamet eden, İsmail Devrim, oğluna pantolon alamadığı için kendini asarak hayatına son vermişti.

Haberi ilk olarak duyuran gazeteci Ergün Demir, jandarma tarafından gözaltına alındı. astakoshaber.com haber sitesinin de Genel Yayın Yönetmeni olan Demir, ifade vermesi için İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çağırıldı. Emniyet Müdürlüğü’ne giden Ergün Demir için burada Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltı işlemi başlatıldı.

 Hereke Jandarma Komutanlığı’nda bekletilen Demir’in ifadesinin alınacağı belirtiliyor. Kocaeli Zirve gazetesinin telefonla ulaştığı Ergün Demir’in, "Ekipler önce evime gelmişler, evde olmadığımı öğrendiklerinde beni aradılar, ben de güvenlik güçlerine kendim teslim oldum. Şu anda ifade vermek üzere karakola götürülüyorum" dediği belirtildi.

İsmail Devrim’in ikamet ettiği 17 Ağustos Mahalle Muhtarı Halil Taş’ın da ERGÜN DEMİR'in yaptığı söyleşi sırasında evde olduğu ve bu sebeple gözaltına alındığı belirtildi. Dosyaya ise gizlilik kararı getirildiği öğrenildi.