< < Flormar İşçilerinin 81. Gününde

Mücadele Birliği ve Devrimci Öğrenci Birliği, eylemlerinin 81. gününde olan Flormar işçilerini ziyaret etti.

7 işçinin daha işten atılmasıyla, işten atılanların işçilerin sayısı 132’ye ulaştı. Hali hazırda işten atılmış olan işçilerin yarısından fazlası eyleme devam ediyor. Hem de coşkulu ve kararlı bir şekilde.

Diğer ziyaretlerinde de olduğu gibi Mücadele Birliği ve Devrimci Öğrenci Birliği işçilerle birlikte bir açıklama yaptı. ÖnsözTV’de de canlı yayınlanan açıklamada Mücadele Birliği adına konuşan bir işçi, her zaman Flormar işçilerinin yanında olduklarını ve asla yalnız kalmayacaklarını söyledi. Kurtuluşun devrimci komünist bir örgütlenmeye mümkün olacağı vurgulanarak birlikte olma, örgütlü olma çağrısı yapıldı.

Açıklama sonlandırıldıktan sonra işçilerle sohbet edildi, Mücadele Birliği Gazetesi okundu ve sürece dair genel değerlendirilmeler yapıldı.