< < Flormar İşçisi Eyleme Devam Ediyor

Flormar’da sendikalaştığı için işten atıldığı için Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika önünde yüzden fazla işçi, gün boyu halaylar ve sloganlarla eylemini sürdürüyor.

Bir çok sendika ve sivil toplum örgütünün ziyaret ettiği çoğunluğu kadın olan işçilerin eylemi büyük bir coşkuyla sürüyor. İşçilerin coşkusu patronları korkutmuş olacak ki, İşten atılan işçiler, fabrika etrafına çevrilen dikenli teller ile engelleniyor; çalışan işçilerin görüşü de araya gerilen branda ile engelleniyor. Bahçede yürüyen iki kadın işçi de, eylemdeki işçilere el salladıkları için işten atıldı.

İşçilerin örgütlülüğünün patronları nasıl korkuttuğu işten atmalardan, eylemlerinin patronları ne denli korkuttuğu da aldıkları önlemlerden açıkça anlaşılıyor

Savaşan İşçiler Asla Yenilmez