< Akkim İşçilerinden Mücadeleyi Sürdürme Kararı

Petrol İş Sendikası üyesi Akkim işçileri, eylemlerini sürdürme kararı aldı.

İSTANBUL - İşten atılmaları üzerine işe dönme mücadelesini fabrika önünde sürdüren Petrol İş Sendikası üyesi Akkim işçileri 216. gününde.

Akkim'deki sömürü koşullarına karşı mücadele etmek için Petrol İş Sendikası'nda örgütlenen işçiler, sendikalı olmalarının ardından işten atıldı.

İşçilerin işten atılmaları üzerine fabrika önünde başlattıkları işlerine geri dönme mücadelesi 216 gündür sürüyor.

İşçiler dün Petrol İş Sendikası Genel Merkezi'nde Perşembe günü bir araya gelerek yaşadıkları süreci değerlendirdiler.

Altunizade'de bulunan Petrol İş Sendikası Genel Merkezi'nde, sendika genel başkanı, şube başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen işçiler, örgütlenme ve işe geri dönme mücadelesine ilişkin ve ileriye dönük değerlendirmelerde bulundu.

İşçiler yaptıkları toplantıda eylemi sürdürme kararı aldıklarını belirtti.

Yaptıkları toplantının sonucunu sosyal medya hesaplarından da kamuoyuyla paylaşan Akkim işçileri "Direnişe devam ve daha etkili mücadele kararı aldık. Yılgınlık yok direniş var" ifadeleri kullandı.