< Haftalık Buluşmalarımız Başlıyor

Devrimci bir yapı için devrimci bir yayının önemi tartışılmaz. İçinde bulunduğumuz dijital çağda yayınlar, artık çok çeşitli şekillerde karşımıza çıkabiliyor. Dünyanın hemen her yerindeki yaşanan herhangi bir olay, herhangi bir görüş saatler içinde telefonlarımız aracılığıyla önümüze seriliyor. Her gün, her saat dünyanın herhangi bir köşesine ulaşmak artık bir gerçeklik. Televizyon, bilgisayar, telefon üzerinden videolar, canlı yayınlar, çağımızın radyosu diyebileceğimiz podcastler, makaleler, haberler, bilimsel gelişmeler, kitaplar anında elimizin altında.

Bizler de dünyanın bu kadar hızlı geliştiği, gelişmelerin dakikasında, saatinde elimizin altında olabildiği bir süreçte yayınımızı, Y.E.Mücadele Birliği Dergisi’ni okurlarımıza daha hızlı ve rahat ulaştırmak, görüşlerimizi iletebilmek için haftada bir dijital ortamda yayınlayacağımız dergimizle sizlerle buluşacağız.

Nisan ayından itibaren her hafta Çarşamba günleri telefonlarınızda, bilgisayarlarınızda bulacağınız dergimizde güncel gelişmeleri takip edeceğiz, dünyayı leninist bakış açısıyla yorumlayacak, işçilerin, kadınların, gençlerin dünyasını taşıyacağız sizlere.

Birkaç sene önce hayatlarımızı alt üst eden ve bizleri evlerimize hapseden pandemi günlerinde sesimizi sizlere daha sık , daha hızlı ve pratik ulaştırmanın yöntemi olarak günlük online bir gazete yayınlamayı planlayan ve onu hayata geçiren yazarımız yoldaşımız Vefa Serdar'ın da doğum günü, haftalık online gazetemize başlamak için seçtiğimiz gün oldu. Vefamızı da onurlandırmak için Nisan'ın ilk haftasını seçtik sizlerle buluşmak için.

Her hafta Mücadele Birliği web sayfamızda, sosyal medya hesaplarımızda buluşmak dileğiyle.

Yeni Evrede Mücadele Birliği Dergisi