< Ya Sosyalizm Ya Barbarlık!

Siyonist güruhun, bu insanlık düşmanlarının Gazze’de kendilerinin çektikleri görüntülerden derlenen bir video dolaşıyor sosyal medyada. Sahte görüntüler falan değil. Bizzat siyonist İsrail ordusunun askerlerinin paylaşımlarından derlenmiş.

İnsanın kanını donduracak görüntüler. Caniliğiyle nam salmış Nazi ordularının vahşetine taş çıkartacak görüntüler! Bırakın insan olmayı, insana ve doğaya, hatta cansız nesnelere karşı bile nasıl bir düşmanlık, kin, öfke ile yoğrulduğunu görüyorsunuz o görüntülerde.

Bebekleri öldürmekle övünenler, vurdukları sivillerin sayısını marifet olarak sıralayanlar, yağma ve tecavüzleri eğlence biçimine çevirenler, bombardımanlarla yerinden yurdundan ettikleri insanların kalan eşyaları üzerinden onları aşağılamayı amaçlayanlar... Ve daha burada anlatamayacağımız korkunç suçlar... Üstelik tüm bunları son derece doğal, doğal olmanın ötesinde kendi hakkı olarak gören bir tutum!..

Marx, 150 yılı aşkın süre önce, sermayenin dünyaya, bütün gözeneklerinden kan ve irin akarak geldiğini yazmıştı. O sermayenin biçimlendirdiği dünya, bugün artık çürüyüp çökmekte olan sermaye egemenliğinin dünyası, soysuz siyonist güruhun Gazze’de işlediği dünyada resmedilmektedir.

Ey insanlık düşmanı soysuz güruh! Ne o elinizdeki silahlar koruyabilir sizi, ne ağa babalarınız. Yüz milyonlarca insanın, tüm dünyada yüz milyonlarca sıradan emekçinin, barışseverin, pasifistin, çevrecinin... Adına her ne diyorsanız, her türden sıradan insanın korkunç öfkesi, ağa babalarınızın o devasa propaganda araçlarına ve polis-ordu gücüne rağmen meydanlarda yankılanıyor. Yükselen öfke dalgası, emperyalist efendilerinizin saltanatlarını temellerinden sarsıyor.

Bugün övünç kaynağı olarak paylaştığınız o görüntüler, yarın sanık sandalyesinde her birinizin suç dosyasının en önemli delilleri olacak. Hayır öyle “Uluslararası Ceza Mahkemesi” türünden emperyalist kurumlarda değil, doğrudan halk mahkemelerinde, devrim mahkemelerinde yargılanacaksınız. Ummadığınız kadar yakın bir gelecekte hem de!

Ve insanlık, sizin gibilere asla “anlayış” göstermeyecek.