< Bu 1 Mayıs'ı 'Filistin Direniş İşçileri Günü' Yapın!

Filistinli sendikalar, tüm emek örgütlerini, “1 Mayıs'ta Filistin'in Kurtuluşuyla Dayanışma İçin” bu çağrıyı imzalamaya ve 2024 1 Mayısını “Filistin Direniş İşçileri Günü” olarak kutlamaya davet ediyor.

“1 Mayıs'ta Filistin'in Kurtuluşuyla Dayanışma İçin Harekete Geçin” diyen örgütler, “1 Mayıs'ta dünyanın her yerindeki işçiler, işçi sınıfının hayatta kalması için ihtiyaç duyduğu her şeyi talep etmek için yürüyecek. İşçilerin 1 Mayıs'taki tüm taleplerinin yanı sıra, bu belirleyici anda, işçi sınıfı enternasyonalizmini yeniden canlandırma ruhuyla, bu 1 Mayıs'ta dünyanın bize, Filistin halkının kurtuluş mücadelesiyle birlikte işçi sınıfı dayanışmasını önceliklendirmemize ihtiyacı var. Filistin direnişinin, silahlı mücadele de dahil olmak üzere, gerekli her yola başvurarak kurtuluş için savaşma hakkı var.

İşçi Sınıfı Enternasyonalizmini Canlandırın!

Bu, işçi sınıfı ile sömürgeciliğe, yerleşimci sömürgeciliğe, işgale, Siyonizm'e, beyaz üstünlüğüne, emperyalizme karşı, kurtuluş ve kendi kaderini tayin hakkı için mücadele edenler arasındaki birliği güçlendirmenin en iyi yoludur.

Dünyanın İşçileri ve Ezilen Halkları Birleşin!

Uluslararası İşçi Günü'nde Filistin'in özgürleştirilmesi mücadelesinin örgütlü ve örgütsüz her yerdeki işçilerin aktif desteğine ihtiyacı olduğuna dair bir mesaj verelim. Nehirden denize kadar Filistin özgür olacak!


1 Mayıs 2024 ‘Filistin Direniş İşçileri Günü’ olsun demek için açılan imza linki buradadır.