Deprem bölgesine günlerce gelmeyen, depremi katliama çeviren, enkaz altındaki halkları ölüme mahkum eden faşist devlet dün, yaptığımız yazılama eylemlerimizin ve bileşeni olduğumuz Mücadele Birliği'nin yaptığı yazılamaların hepsini bir gün içerisinde tespit edip karalayabiliyor.

Burada bir kez daha görebiliyoruz ki, insanlık düşmanı devlet buraya saatler içerisinde gelebilecekken, gelmeyerek faşist yapısını bir kez daha ortaya koyuyor. Biz devletin Mücadele Birliği ve Devrimci Öğrenci Birliği'ne olan bu saldırılarıyla ve yıldırma politikalarıyla ilk defa karşılaşmıyoruz. Kurucularımız Deniz Gezmişlerden bugüne kadar devletin DÖB'e karşı yaptığı tüm yıldırma çalışmaları nafile! Bu katliamın, bu enkazın hesabını soracağız!

Faşizmi bu topraklara mezar edecek, devrim mücadelemizi zaferle buluşturana kadar yılmadan, yorulmadan, acımadan mücadele edeceğiz!

Baskılar Bizi Yıldıramaz!

Yaşasın Halkların Mücadele Birliği!

Yaşasın Devrimci Öğrenci Birliği! "

Devrimci Öğrenci Birliği