< FHKC: Mücadeleye Aktif Katılın!

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), Enformasyon Bürosu imzasıyla bu sabah (7 Ekim) yaptığı açıklamada, Filistin halkını, siyonist İsrail’in bitmek bilmeyen saldırılarına yanıt olarak başlatılan “Mescid-i Aksa Tufanı” operasyonuna aktif olarak katılmaya çağırdı.

Halkın “düşman ordusuna ve yerleşimcilerine saldırmak, ikmal yollarını kesmek, hayati tesislerini sabote etmek ve direniş saldırıları karşısında dehşete düşmüş Siyonist işgalcileri ve saldırı ajanlarını Filistin topraklarının her santimetrekaresinde takip etmek için” harekete geçmesini istedi.

Açıklamada, “başta güvenlik görevlileri olmak üzere silah taşıyan herkesi, Filistin halkının düşmanına karşı mücadelesine katılma ve kurtuluş mücadelesi veren her özgür Filistinlinin doğal konumunda yer alma çağrısı” vurgulandı.

Açıklamada Filistin savaşçılarının harekatının “şanlı Ekim Savaşı’na denk gelmesinin, Arap milleti halklarına ve bölge halklarına, Siyonist düşmanla genel çatışmada ve bu özel savaşta kendi konumlarını fark etmeleri için bir çağrı olduğu” ifade edildi.

Filistin devrimi mutlaka zafere ulaşacak!

Savra Savra Hatta Nasr!