Okurlarımızla dayanışmayı büyütüyoruz. Pandemi nedeniyle işten çıkarılan emekçi bir ailenin ihtiyaçları yine okurlarımızdan gelenlerle dayanışma içinde, bir nebze de olsa karşılandı.

Salgın nedeniyle bir çok işçi ya ücretsiz izne çıkarıldı ya da işten atıldı. Dünyayı ayakta tutan biziz. Salgınla ölümüne mücadele eden, hastanelerde kendi hayatlarımızı ortaya koyarak insanları iyileştiren... koruyucu araç gereçleri üreten, inşa eden, taşıyan... kentleri, ülkeleri doyuran, giydiren, aydınlatan...

Insanları virüsten ölmekle açlıktan ölmek arasında seçim yapmak zorunda bıraktılar. Yaşamlarımızın hiçe sayıldığı bugünlerde her zaman olduğu gibi dayanışmayı büyütmeye var olanı bölüşmeye çağırıyoruz.

Gelin dayanışmanın en güzel örneklerini yaratalım. Bunun için gönüllü olalım. Bizimle iletişim kurabilir, dayanışmanın bir parçası olabilirsiniz.

Facebook: @MucadeleBirligiGazetesi

Twitter: @mucadelebirlig3