< < Korku İklimini Yıkacağız; “Biz Bunlarla Yıkılmayız”

“Bunlar daha iyi günleriniz” diye tehditler savuruyordu dinci faşizmin başı dört bir yana. Topyekun bir faşist diktatörlük inşasının tamamlanması için terör ve katliamların yoğunlaşacağını ilan ediyordu.

Değil mi ki onlar Suruç’un, Ankara Gar katliamının asıl azmettiricileri, asil failleriydi, işte şimdi yeni Suruçlar, yeni Gar katliamları dönemi başlayacaktı.

HDP İzmir İl binasına saldırıldı bugün. Deniz Poyraz katledildi. Bina ateşe verildi. 7/24 polis tarafından “gözetlenen” bina, bir dinci çete tarafından saldırıya uğradı. Polisin gözetimi altında dinci faşist saldırı!

Azmettirme falan değil, doğrudan saldırının emri en tepeden, dinci faşizmin başından geliyor! Lafı eğip bükmeyeceğiz. Dinci faşist iktidarın şefi veriyor bu emri. Daha geçen gün “7 Haziran seçimlerini unutmayın” diyordu. 7 Haziran’dan 1 Kasım’a giden dönemi unutmayın diyor. Açık, gizlisi saklısı yok! Katliamla, vahşetle tehdit ediyor. Ve onun paralı köpekleri emri yerine getiriyor!

Bizi kanla, tehditle, vahşetle sindirmeye çalışıyorlar. Vahşetlerini “Kürt düşmanlığı” üzerinden pazarlamaya uğraşıyorlar. Her şey çalışılmış. Bu cani, “PKK’den nefret ettiği” şeklinde veriyor ifadesini.

Tel tel dökülen sermaye sınıfı, halklara tehditler yağdırarak, kan deryasında boğmaya çalışarak, korku ve dehşet saçarak ayakta durmaya çalışıyor. Yaratmaya çalıştığı korku iklimi, “Ben bunlarla yıkılmam” diye haykıran anaların öfkelerine çarpıp tuzla buz oluyor şimdiden.

Bu saldırı tüm devrim cephesine... Kürt halkı şahsında bütün emekçi halklara! Bütün gücümüzle bu saldırıların ve saldırganların karşısına çıkacağız. Birleşik devrime yapılan saldırıya, birleşik devrim güçleri olarak her alanda amansızca karşılık vereceğiz.

Bir kez daha ilan ediyoruz; ne vahşetiniz kar edecek, ne oynadığınız oyunlar. Sadece bu kiralık çeteleri değil, onların sahibini de yeryüzünden bir daha gelmemek üzere kazıyacağız! Kaybedeceksiniz!

Yaşasın Kürt Ve Türk Halklarının Mücadele Birliği

Faşizmi Devrimle Yıkacağız!

Mücadele Birliği Platformu