< < Dövüşen İşçi Sınıfının Yanındayız!

Zam furyası, hayat pahalılığı, işsizlik, bitmek tükenmek bilmeyen yokluk... Açlık geldi evlerimizin içine yerleşti! Sorun artık varlık yokluk sorunu. Sorun hayatta kalma sorunu! Dayanacak gücümüz, bekleyecek sabrımız, çekilecek yerimiz kalmadı! Çatladı sabır taşımız.

Günlerdir dört bir yanda grevler, işgaller, direnişler sürüyor. Trendyol, Farplas, Hepsi Jet, Yemek Sepeti, kurye, çorap, tekstil, kamyon, tır işçileri yaşadığımız toprakların dört bir yanında alanları, meydanları zapt ediyor, çalıştıkları fabrikaları işgal ediyor ve iş bırakma eylemleri yapıyor. Ve hala eylemlere kararlı bir şekilde devam ediyorlar. Aynı zamanda farklı sektörlerdeki işçiler de yaşadıkları baskılara, ücretli kölelik düzenine karşı diğer işçi kardeşlerinden aldıkları güçle eyleme girişiyorlar!

Artık, bu kapitalist sistem içinde nefes alacak durumumuz kalmadı. Sistem bizi her gün daha fazla kavgaya itiyor! Bugün güçlü olan burjuvazi, dinci-faşist iktidar değil işçi sınıfıdır. Çünkü, işçi sınıfı yaşadığı sorunlara karşı en kararlı şekilde mücadele etme konusunda her geçen gün daha fazla ısrar, kararlılık ve inatla öne çıkıyor. Mücadele ettikçe daha da güçlenen bir hareket var. Bu hareket bütün bir toplumu kasıp kavurma enerjisini sınıf köklerinde taşıyor!

Biz, milyonlarca işçinin, emekçinin çocuğu olan öğrenci gençlik olarak işçi sınıfının kapitalizmi temellerinden sarsan mücadelesinin yanındayız. Öğrenci gençliğin kurtuluşunun ancak ve ancak işçi sınıfının mücadelesi ile birleşirse zaferle taçlanacağını biliyoruz! İşçi sınıfının gerçek kurtuluşunu elde edeceği ve biz geleceğin işçilerinin de özgürleşeceği emeğin iktidarının zaferi için en önde mücadele edelim! Çünkü, yalnızca emeğin iktidarını kurduğumuz zaman yaşadığımız toplumsal, ekonomik sorunlarımızı kalıcı bir şekilde aşabileceğiz. Çünkü, sadece o zaman acılarımız, içinde bulunduğumuz büyük geleceksizlik, faşist baskılar son bulacak! İşte tam da bu sebeplerden dolayı aslolan emeğin iktidarını hep birlikte kurabilmektir! Bu gerçek için hep birlikte dövüşelim!

İşçiler, emekçiler, kadınlar ve gençlik olarak bizler bu sistemi güce, cüret ve iradeye sahibiz! Biz kazanacağız, devrim kazanacak!

İşçi, Gençlik El Ele Hep Birlikte Devrime!

Zafer Savaşan Emekçinin Olacak!

Yaşasın İşçilerin Mücadele Birliği!

Devrimci Öğrenci Birliği(DÖB)