2 Temmuz'da Sivas'ta devletin yaptığı katliam hala belleğimizde. Halklarımızın tarihine kara bir leke olarak yerini alalı tam 24 yıl oldu.

Maraş'tan, Çorum'a, Gazi'ye, Kobane'ye, Sur'a, Cizre'ye uzanan zaman diliminde değişmeyen tek şey, devletin katliamlara devam etmesi.

Devlet ayakta kalabilmek adına, her tür tehdide başvuruyor, dinci-faşistleri silahlandırıyor. Tüm bunları göğüsleyebilmek ve üstesinden gelebilmek için birleşmek, hazırlıklarımızı yapmak örgütlenmek zorundayız. Tüm saldırılara karşı 2 Temmuz’da korkusuzca sokaklara çıkmak zorundayız.

2 Temmuz anmasını bu sene daha güçlü ve kitlesel gerçekleştirmek, bizlerin bu katliamlara karşı ayaklanıp, katliamı yapanların korkulu rüyası olacağımızı göstermek için Sarıgazi'de yapacağımız yürüyüşe,eşinizle,arkadaşlarınızla,çocuklarınızla “Dün Maraş'ta Bugün Sivas'ta Çözüm Faşizme Karşı Savaşta” şiarıyla Mücadele Birliği saflarına bekliyoruz.

Sarıgazi Mücadele Birliği Platformu