< < Çocuklarımıza, Geleceğimize Sahip Çıkmak İçin

Antakya Mücadele Birliği Platformu, çocuklara ve geleceğe sahip çıkmak için düzenleyeceği eyleme çağırıyor.

Her gün taciz, tecavüz, çocuk istismarı ile güne uyarıyoruz. Son dönemde taciz, tecavüz büyük bir artışla devam etmektedir. Bizlerin bildiği; taciz, tecavüz olayları devletin sosyal medyadan saklayamadıklarıdır.

Dinci faşist iktidar taciz, tecavüz olaylarının üstünün kapatılması için elinden gelen bütün gayreti göstermektedir. Tacizcinin, tecavüzcünün aklanabilmesi için yine elinden gelen bütün gayreti sergilemektedir.

Bütün yaşananların sorumlusu dinci, gerici faşist iktidardır.

Geçmişe baktığımızda "bir kereden bir şey olmaz" diyen bakan, 6 yaşındaki çocuklarda evlenebilmek için fetvalar veren din adamları, devlet tarikatlarında tacize, tecavüze uğrayan çocuklar bize şunu gösteriyor ki, bunun tek sorumlusu devlettir. Devletin bu sözleri Leylalarımızın, Eylüllerimizin, Özgecanlarımızın, Gizemlerimizin, Ufuklarımızın katillerine referans olmuş ve cesaret vermiştir.

Tacizcinin, tecavüzcüyü destekleyenleri karşı bizler bugün bugüne yapmalıyız?

Bütün bu olaylara karşı toplumsal duyarlılığın arttırılması, kitlesel şekilde sokaklara inerek mücadele edilmesi gerekmektedir. Bizler çocuklarımızı ancak bir arada olarak koruyabiliriz. Bizler taciz, tecavüz sorunun çözümü için sorun yaratan yıkıp yerine yeni çözümler getirmeliyiz. Bu ise ancak birlikte bir mücadele ile, DEVRİM ile gerçekleşir.

Tüm halkımızı çocuklarımıza, geleceğimiz sahip çıkmak için sokaklara çağırıyoruz.

Toplanma tarihi-saati: 14/07/2018 - 20.00

Toplanma yeri: Samandağ Hıdır Türbesi

Mücadele Birliği Platformu/Antakya