< Metro Real İşçilerine Polis Saldırısı Ve Gözaltı

İstanbul Güneşli’de Metro Market mağazasında işgal eylemi yapan Real Market işçileri  gözaltına alındı.

İSTANBUL - Beğendik ailesine ait Real Market mağazalarının kapatılmasıyla işsiz kalan ve tazminatlarının ödenmediğini belirterek bugün Güneşli’de bulunan Metro Market mağazasında işgal eylemi gerçekleştiren işçiler ve birlikte hareket ettikleri Nakliyat-İş Sendikası yöneticileri gözaltına alındı.

Hileli iflas yolu ile hakları gasp edilen Real Market işçileri, Güneşli'de bulunan Metro marketi işgal ederek haklarının geri verilmesi sorumluluğunun Metro markette olduğunu dile getirerek sorun çözülünceye kadar mağazayı terk etmeyeceklerini bildirmişlerdi. işçiler marketin içerisinde bekleyişlerini sürdürürken dışarıda da polis yığınak yapmıştı.
Nakliyat-İş Sendikası tarafından verilen bilgiye göre ilerleyen saatlerde işçilere saldıran polis aralarında Nakliyat-İş Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu ile birlikte bütün işçileri gözaltına aldı.
Gözaltına alınan işçiler Güneşli Polis Merkezi'ne götürüldü.