< “Güvenceli Çalışma Güvenceli İş”

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla vurulma sonucu ameliyata alınan 23 yaşındaki Ali B, ameliyat sırasında hasımları tarafından bıçakla öldürülmek istendi.

Ellerinde bıçaklarla ameliyathanenin önüne kadar gelen 4 şehir eşkıyasına hastanenin özel güvenlik görevlileri engel olmaya çalışırken, çıkan arbedede 4 güvenlik görevlisi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bu olayın üzerine İzmir SES ve DİSK Güvenlik İşçileri Sendikası birlikte basın açıklaması yaptılar.

Olayı yaşayanlar sahipsiz kaldıklarını anlattılar ve "Basın açıklamasına bu kadar kolluk gücü geliyor bir olaya kimse gelmiyor" dediler.

DİSK adına söz alan işçi, taşeron çalışmanın sonuçlarını yaşadıklarını anlattı ve "Güvenceli Çalışma Güvenceli İş”, “Sağlıkta Taşeron Ölüm Demektir" sloganları atıldı.