< CHP'li Şişli Belediyesi İşçileri Eylemde

Şişli Belediyesi yönetiminin Kent-Yol firmasını ihale dışı bırakmak kararını protesto eden DİSK Genel İş üyesi işçiler bu sabah iş bıraktı.

İSTANBUL - CHP'li Şişli Belediyesi'nde işçiler işsiz bırakılma tehlikesine karşı bu sabah iş bıraktı. Şişli Belediye yönetiminin yeni dönemde Kent-Yol firmasını ihale dışı bırakmak kararını aldığını ve bunun işçilerin işsiz kalması anlamına geleceğini belirterek karara tepki gösterdi.
DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası işçileri bugün  Şişli Belediyesi önünde belediyenin yeni dönemde Kent-Yol firmasının ihaleye alınmamasına  tepki göstererek eylem gerçekleştirdiler.
Şişli Belediyesi önünde  eylemde olan işçilere vardiyayı bırakan temizlik işçileri de destek verdi. "Kent Yol İşçisi 'Adalet' Bekliyor" yazılı pankart açan ve el terazisi getiren işçiler sloganlar atarak, halay çekerek 10:30'da yapılacak basın açıklamasını bekledi.

DİSK Genel İş temsilcilerinin belediye yönetimi ile görüşmelerin başlaması üzerine iş bırakan işçiler "Şişli'de adalet istiyoruz" sloganları ile bina önündeki eylemi sonlandırdılar.