< Tekirdağ’da Kadın Cinayeti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Nermin Yumuşak, boşanma davası açtığı 41 yaşındaki eşi İbrahim Yumuşak tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Nermin Yumuşak, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi İbrahim Yumuşak’a boşanma davası açıp, 2 çocuğu ile evi terk ettmişi. Başka bir ev kiralayıp, çocuklarıyla birlikte yaşamaya başlayan Yumuşak, koronavirüs salgını nedeniyle okullarda eğitime ara verilmesi üzerine çocuklarını alıp, Kastamonu’daki ailesinin yanına gitti. Normalleşme süreci ile birlikte Çerkezköy’e dönen Nermin Yumuşak, 2 gün önce çocuklarını yeniden Kastamonu'daki ailesinin yanına gönderdi.

Nermin Yumuşak’ın yalnız olduğunu öğrenen İbrahim Yumuşak, 12 Haziran sabahı saat 09.00 sıralarında, Nermin Yumuşak'ın evine gitti. İkili arasında çıkan tartışma esnasında İbrahim Yumuşak, yanında getirdiği bıçakla, eşinin boğazını kesti. Ardından da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, eşini öldürdüğünü söyledi.

Nermin Yumuşak olay yerinde yaşamını yitirirken, gözaltına alınan İbrahim Yumuşak'ın sorgusu sürüyor.